Celkom 891 032 inzerátov !
Inzercia zdarma, bazár, inzeráty
SK CZ PL DE AT CH FR IT UK US ES HU
nahraj, nahraj.cz, úložisko na webe, akvizície nahraj.cz, priestor na webe

Hyperinzercia sa stáva novým prevádzkovateľom Nahraj.cz

07.11.2007 - Jan Šmidák
K dnešnému dňu sa naša spoločnosť stáva prevádzkovateľom serveru Nahraj.cz. Hlavnou úlohou tejto webovej služby bolo doposiaľ slúžiť ako úložisko pre súbory, ktoré sú príliš veľké pre posielanie emailom...

K dnešnému dňu sa spoločnosť Hyperinzercia, s.r.o. stáva prevádzkovateľom serveru Nahraj.cz. Pôvodný prevádzkovateľ, pán Martin Kůrka, sa bude aj naďalej podieľať na vývoji a správe tejto obľúbenej služby.

Chceli by sme ubezpečiť všetkých súčasných užívateľov tejto webovej stránky, že náš zámer je stránku Nahraj.cz len zlepšovať a rozširovať. Už teraz pracujeme na novej verzii webu a do konca týždňa dokončíme presun dát a spustenie aspoň súčasnej verzie na novom hardwéri.

Práve nestíhajúci hardwér bol jedným z hlavných dôvodov zmeny prevádzkovateľa. Naša firma má niekoľkoročné skúsenosti v oblasti internetových projektov a solídne hardwérové a personálne zázemie pre ich prevádzku. Tieto možnosti hodláme naplno využiť aj pre stránku Nahraj.cz, aby boli jeho užívatelia spokojní.

Takže server Nahraj.cz je v súčasnosti dočasne presmerovaný na túto správu a hneď, ako bude všetko pripravené, opäť sa rozbehne na pôvodnej doméne, ale na silnejšom hardwéri.

Ďakujeme za pochopenie a už čokoro Dovidenia na Nahraj.cz!

Súvisiace odkazy a zdroje informácií
Hodnotenie Hyperinzercia sa stáva novým prevádzkovateľom..
Celkom hlasov: 9
Hodnotenie